Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun ağladığını görmek

Rüyada çocuğunun ağladığını görmek

Rüyada çocuğunun ağladığını görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, girilen yolda zarar edileceğine, maddi çıkmazların biteceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunun ağladığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki veya iş yaşamınızdaki kişilerle paylaşımlarınız artabilir.

Rüyada çocuğunun ağladığını görmek işlerinde aksama olacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun ağladığını görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kendi çocuğunun ağladığını görmek başarıdan başarıya koşacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu için ağlamak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, kırgınların barışacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük çocuğun ağladığını görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunuzun ağladığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun ağladığını görmek tatsızlıkların yaşanacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğun ağladığını görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments