Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğa sarılıp ağlamak

Rüyada bir çocuğa sarılıp ağlamak

Rüyada bir çocuğa sarılıp ağlamak maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğa sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyecek özel durumlar ilerin karışmasına neden olabilir.

Rüyada çocuğuna sarılıp ağlamak kendi işini kuracağına, onların bir adım önüne geçeceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğa sarılıp ağlamak maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğa sarılıp ağlamak maddi ve manevi olarak yıkılacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, dualarının karşılığını göreceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğuna sarılıp ağlamak içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğa sarılıp ağlamak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun ağladığını görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğun ağladığını görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments