Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğa sarılıp ağlamak

Rüyada çocuğa sarılıp ağlamak

Rüyada çocuğa sarılıp ağlamak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğa sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdekilere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğuna sarılıp ağlamak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa sarılıp ağlamak tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, dolayısıyla geleceğine delalet eder.

Rüyada bir çocuğa sarılıp ağlamak hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğuna sarılıp ağlamak çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, arkasından iyi konuşulacağına, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına inanılır.

Rüyada çocuğa sarılıp ağlamak canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu kaybetmek ve ağlamak her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun öldüğünü görüp ağlamak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğun ağladığını görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments