Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çocuğun ağladığını görmek

Rüyada küçük çocuğun ağladığını görmek

Rüyada küçük çocuğun ağladığını görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada küçük çocuğun ağladığını gördüyseniz:

  • Hayatınızda yeni bir şeyler olabilir.

Rüyada küçük çocuğun ağladığını görmek kendisini işine veremeyeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, işinin aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük bir kızın ağladığını görmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalet eder.

Rüyada küçük çocuğa araba çarptığını görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunun küçüklüğünü görmek duygularının karşılıklı olacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, yeni siparişler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğa para vermek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğunun küçüklüğünü görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük çocuğu küçük görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğun işediğini görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, dolandırılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments