Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boklar görmek

Rüyada boklar görmek

Rüyada boklar görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada boklar gördüyseniz:

  • Belli konularda mücadele veya rekabet söz konusu olabilir.

Rüyada at boku yemek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğulan bebeği kurtarmak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Rüyada boğularak ölen birini görmek kısmetlerin çoğalacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesini boğulurken görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek boku ellemek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğulduğu görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada insan boku yemek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kudret ve destek olacağına, kişinin can derdine düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments