Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının kanser olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Hümanist tavırlar, sosyalleşme, farklı şeyler deneme isteği, öneriler, tavsiyeler ön plana çıkabilir.

Rüyada bir arkadaşının kanser olduğunu görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşı kanser görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kanser olduğunu görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu görmek kırgınlıkların biteceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını kanser görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Rüyada kansere yakalandığını görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, hayatının zorlaşacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments