Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı kanser görmek

Rüyada arkadaşı kanser görmek

Rüyada arkadaşı kanser görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, riske atılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşı kanser gördüyseniz:

  • Eski bir anı, tanıdık veya olay eski bir fikri tekrar hayatınıza taşıyabilir.

Rüyada arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının kanser olduğunu görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını kanser görmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını kanser olduğunu görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı kanser görmek giden birinin geri döneceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gırtlak kanseri olmak gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments