Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafadan kan aldırmak

Rüyada kafadan kan aldırmak

Rüyada kafadan kan aldırmak kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, işlerini düzene sokacağına, imkânların günden güne azalacağına, istediği projeleri yapamayacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına yorulur.

Rüyada kafadan kan aldırmak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişileri gözden geçirin.

Rüyada kafadan kan aldırmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet eder.

Rüyada kafadan akan kan görmek işlerinin düzene gireceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafadan kan aktığını görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafadan kan gelmek herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, haksızlıklara uğranılacağına işarettir.

Rüyada kafadan kan akmak ticarette şansının düşeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine alamet eder.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet eder.

Rüyada kafadan bit ayıklamak her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, giderlerin artış göstereceğine, iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada kafadan bit almak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, moralinin yükseleceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments