Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bebeğini öpmek

Rüyada kendi bebeğini öpmek

Rüyada kendi bebeğini öpmek insanlara küsüleceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi bebeğini öpmek gördüyseniz:

  • Ters giden veya uyumsuzluk yaşanan konuları görmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada kendi bebeğini öpmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek öpmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine alamet eder.

Rüyada küçük bebek öpmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bebek öpmek cesaretini yeninden toplayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin dudağından öpmek karlı işler yapacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, huzurlu bir insan olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeği öpmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada bebek sevmek öpmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine delalet eder.

Rüyada yeni doğan bebeği öpmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments