Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni doğan bebeği öpmek

Rüyada yeni doğan bebeği öpmek

Rüyada yeni doğan bebeği öpmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeği öpmek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kimseler bile olsalar sırlarınızı açmaktan kaçının.

Rüyada yeni doğan bebeği öpmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine, imkânların günden güne azalacağına işaret eder.

Rüyada yeni doğan bebek görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğan dişli bebek görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına rivayet eder.

Rüyada yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeğin dişlerini görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına inanılır.

Rüyada yeni doğan bebeğini görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada yeni doğan bebeğin ağladığını görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalettir.

Rüyada yeni doğan bebeği yıkamak kişinin isteklerine nail olacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments