Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği öpmek

Rüyada bebeği öpmek

Rüyada bebeği öpmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada bebeği öpmek gördüyseniz:

  • Kişisel ani kararlar vermekten veya evde ani değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada bir bebeği öpmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek öpmek koklamak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebek sevmek öpmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, yeni şeyler keşfedeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada oyuncak bebek öpmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin ayağını öpmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin dudağından öpmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin ağzından öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek sevmek öpmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments