Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bebeğini kucağında görmek

Rüyada kendi bebeğini kucağında görmek

Rüyada kendi bebeğini kucağında görmek nimetin ve kazancın artacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kendi bebeğini kucağında gördüyseniz:

  • Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada annesinin kucağında bebek görmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeği kucağına aldığını görmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına yorulur.

Rüyada bebeği kucağında görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin kucağında bebek görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kucağında bebekle kaçmak hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada kızının kucağında bebek görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kucağından bebek düşürmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments