Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği kucağında görmek

Rüyada bebeği kucağında görmek

Rüyada bebeği kucağında görmek rahatının kaçacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına işarettir.

Rüyada bebeği kucağında gördüyseniz:

  • Belli problemlerin çözülebilmesinin ilk koşulu, öncelikle problemlerin adlandırılmasıdır.

Rüyada kızının kucağında bebek görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin kucağında bebek görmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada annenin kucağında bebek görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kendi bebeğini kucağında görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, yanlış kararlar vereceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğini kucağında görmek işlerin düzene gireceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kucağında yeni doğmuş bebek görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına işarettir.

Rüyada bebek kucağında görmek çok büyük bir acı duyacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kucağında erkek bebek uyutmak geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments