Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının kucağında bebek görmek

Rüyada kızının kucağında bebek görmek

Rüyada kızının kucağında bebek görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, aksiliklerin son bulacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, geçiminin yerinde olacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada kızının kucağında bebek gördüyseniz:

  • İmajınızı zedeleyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada kızının kucağında bebek görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı kucağına almak birçok kişiye yardım edeceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızı kucağına almak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada kendi kucağında bebek görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gelinin kucağında bebek görmek hak yolundan ayrılmayacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada başkasının kucağında bebek görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına delalettir.

Rüyada kucağında bebek uyutmak mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada bir bebeği kucağına almak kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, kötü gidişe dur denileceğine, hayıflanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments