Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağından bebek düşürmek

Rüyada kucağından bebek düşürmek

Rüyada kucağından bebek düşürmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada kucağından bebek düşürmek gördüyseniz:

  • Fiziksel ihtiyaçlarda olduğu gibi, manevi veya duygusal ortamlarda da insani prensipleri aklınızda tutun veya ruhsal uyuma daima dikkat edin.

Rüyada bebeğini kucağından düşürmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada kucağında bebek düşürmek düşünceli ve dalgın olacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına inanılır.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kucağındaki bebeği düşürmek borçların ödeneceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kucağından bebek düşürmek önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada bebeği kucağından düşürdüğünü görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, gelecekte yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği kucağından düşürmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu kucağından düşürmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments