Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin kucağında bebek görmek

Rüyada sevdiğinin kucağında bebek görmek

Rüyada sevdiğinin kucağında bebek görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kazancını çoğaltacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin kucağında bebek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ya da işler iniş çıkışlı bir seyir izleyebilir.

Rüyada bebek kucağına alıp sevmek başarılarını arttıracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kucağında bebek görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kucağında bebek sevmek sadaka ya da zekat vereceğine, vefa göstereceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini kucağına almak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin kucağına oturmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin kucağında olmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kucağında taşımak dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments