Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağında bebekle kaçmak

Rüyada kucağında bebekle kaçmak

Rüyada kucağında bebekle kaçmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, yeni duygular tadacağına, sağlık ve şifa bulacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hem de çok üzüleceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kucağında bebekle kaçmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla cazip görünen fikir, teklif veya yatırım önerilerine şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada kucağında bebekle kaçmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne kucağında bebek görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Rüyada erkek bebek kucağında görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kucağında kundakta bebek görmek tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kucağında bebek görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine işarettir.

Rüyada yeni doğan bebeği kucağına almak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada bebeği kucağına aldığını görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada erkek kucağında bebek görmek neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments