Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ayakkabısını giymek

Rüyada kendi ayakkabısını giymek

Rüyada kendi ayakkabısını giymek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, bereketli işler yapacağına, hem de zengin biri olacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına alamet eder.

Rüyada kendi ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Gerçekten doğru noktalara değiniyorsunuz.

Rüyada ayakkabıyı zor giymek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, herhangi zarara uğramayacağına işarettir.

Rüyada platform ayakkabı giymek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada annenin ayakkabısını giymek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, kazancında artış olacağına, hayallerinin de yarım kalacağına delalet eder.

Rüyada ölünün ayakkabı giydiğini görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına ayakkabı giymek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalet eder.

Rüyada eski bir ayakkabı giymek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada turuncu topuklu ayakkabı giymek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada eşinin ayakkabısını giymek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments