Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada ölünün ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada ölünün ayakkabı giydiğini görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, müjdeli haberler alınacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • İyi düşünün iyi olsun.

Rüyada bir ölünün ayakkabısını giymek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işarettir.

Rüyada ölüye ayakkabı giydirmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birine ayakkabı giydirmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün ayakkabı giydiğini görmek kısmetinin de açılacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün ayakkabısını giymek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yeni bir araba satın alınacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin ayakkabısını giymek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine delalet eder.

Rüyada ölü ayakkabısı giymek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi ayakkabısını giymek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments