Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin ayakkabısını giymek

Rüyada annenin ayakkabısını giymek

Rüyada annenin ayakkabısını giymek içinin kıpır kıpır olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, yani babasına benzeyeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin ayakkabısını giymek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat haraket edebileceksiniz.

Rüyada annenin ayakkabı giydiğini görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, dualarının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada annesinin ayakkabısını giymek başarılı bir kariyere sahip olacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada annenin ayakkabısını giymek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, saygının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada anneye ayakkabı almak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giymek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada topuklu ayakkabı giydiğini görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Rüyada eskimiş ayakkabı giymek yaptığı hatalardan ders alacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada farklı çift ayakkabı giymek yüzünün eskisi gibi güleceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments