Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinliğin altına ayakkabı giymek

Rüyada gelinliğin altına ayakkabı giymek

Rüyada gelinliğin altına ayakkabı giymek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada gelinliğin altına ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Sürekli ertelenen veya durma noktasına gelen konular hız kazanabilir.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına yorulur.

Rüyada gelinliğin altına ayakkabı giymek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine işarettir.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek toplum için faydalı işler yapacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakkabısız gelinlik giymek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik ve beyaz ayakkabı giymek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik ayakkabısı giymek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments