Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemik kusmak

Rüyada kemik kusmak

Rüyada kemik kusmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, neşeleneceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, her zaman haklının yanında olacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada kemik kusmak gördüyseniz:

  • Kadınsanız sevdiğiniz kimsenin çok istediğiniz bir davranışıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada kemik kusmak etrafına güzel insanların dolacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine işarettir.

Rüyada vücuttan kemik çıkarmak günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasının kemiklerini görmek saygının hiç eksik olmayacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada kalça kemiği görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına tabir olunur.

Rüyada balık kemiği görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruk sokumu kemiği görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, kimseyle konuşmaz olacağına delalettir.

Rüyada kırılmış kemik görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine inanılır.

Rüyada burun kemiği görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments