Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keman çalan görmek

Rüyada keman çalan görmek

Rüyada keman çalan görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keman çalan gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmanız gerekiyor.

Rüyada keman çalan birini görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, yeni bir ortama gireceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada keman çalamamak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada keman çalan görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kendisini geliştireceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına inanılır.

Rüyada kırık keman görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yeni bir hayat kuracağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işarettir.

Rüyada kendini keman çalarken görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına delalet eder.

Rüyada keman çalmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına işarettir.

Rüyada keman çalmayı öğrenmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine tabir olunur.

Rüyada keman öğrenmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments