Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelek yemek

Rüyada kelek yemek

Rüyada kelek yemek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalettir.

Rüyada kelek yemek gördüyseniz:

  • yani fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada kelek yemek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada kelek karpuz yemek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, elinin kolunun bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelek kavun yemek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavun kelek görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada turşuluk kelek görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, belaya ve derde düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kelek görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelek görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, eğlence ve renk geleceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına tabir olunur.

Rüyada kelek karpuz kesmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments