Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelek görmek

Rüyada kelek görmek

Rüyada kelek görmek iş konusunda kısmetin açılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, paraya ihtiyaç duyabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kelek görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına tabir olunur.

Rüyada kelek turşusu görmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına delalettir.

Rüyada kavun keleği görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelek yemek işinde yükseleceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelek kavun yemek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelek karpuz görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, öz güven kazanacağına delalet eder.

Rüyada turşuluk kelek görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada kelek tarlası görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, sermaye kaybedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments