Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelek karpuz yemek

Rüyada kelek karpuz yemek

Rüyada kelek karpuz yemek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, bedeninin şifa bulacağına, işlerinin ağırlaşacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelek karpuz yemek gördüyseniz:

  • Duygu sömürüsü ya da duygusal şantaj yapan kişilere dikkat edin.

Rüyada kelek karpuz yemek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada kelek karpuz kesmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, kazanılan paranın artacağına alamet eder.

Rüyada kelek karpuz görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, onları tebrik edeceğine delalet eder.

Rüyada kelek yemek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine delalet eder.

Rüyada kelek kavun yemek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına işarettir.

Rüyada kavun kelek görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, yıkılacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelek turşusu görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, para kazanmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada turşuluk kelek görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments