Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kelek görmek

Rüyada yeşil kelek görmek

Rüyada yeşil kelek görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, kazancında da artış meydana geleceğine, işe başlanacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kelek gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil kelek görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına inanılır.

Rüyada kelek kavun yemek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada turşuluk kelek görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada kavun kelek görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada kelek karpuz kesmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelek turşusu görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulur.

Rüyada kelek karpuz görmek çalışmaların beğeni almayacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, saygınlık elde edeceğine işarettir.

Rüyada kelek yemek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments