Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelek turşusu görmek

Rüyada kelek turşusu görmek

Rüyada kelek turşusu görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, onun istediği yoldan gideceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, sağlığının bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelek turşusu gördüyseniz:

  • Garip kimseler sizin beğeninizi çekebilirler.

Rüyada turşuluk kelek görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, maneviyatının çökeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada kelek turşusu görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine delalettir.

Rüyada kelek kavun yemek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, umutsuz olacağına işarettir.

Rüyada kelek toplamak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, daima önüne bakacağına, sevdiklerini de koruyacağına inanılır.

Rüyada kelek karpuz görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada yeşil kelek görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, birlikte kâh ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kelek görmek namaz kılacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelek yemek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, kendi bildiğini okuyacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments