Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelek toplamak

Rüyada kelek toplamak

Rüyada kelek toplamak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine yorulur.

Rüyada kelek toplamak gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sormanız gerekiyor olabilir.

Rüyada kelek toplamak ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, zararların günden güne artacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada kelek görmek rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada kelek karpuz görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına yorulur.

Rüyada kelek turşusu görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine yorulur.

Rüyada kelek karpuz kesmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına alamet eder.

Rüyada kelek kavun yemek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, yeni bir ortama gireceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada kavun kelek görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kelek karpuz yemek eğlence ve renk geleceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments