Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelek tarlası görmek

Rüyada kelek tarlası görmek

Rüyada kelek tarlası görmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kazancının eksileceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine inanılır.

Rüyada kelek tarlası gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere anlayışlı davranmalı, kendiniz için istediğiniz özgürlüğü onlara da sağlamalısınız.

Rüyada kelek tarlası görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kelek karpuz görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, çok büyük kazançlar getireceğine alamet eder.

Rüyada kelek karpuz kesmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza rivayet etmektedir.

Rüyada kelek karpuz yemek yaptığı işlerin günbegün artacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kelek toplamak lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavun kelek görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına işaret eder.

Rüyada kelek turşusu görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada kelek görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments