Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçta kelebek görmek

Rüyada saçta kelebek görmek

Rüyada saçta kelebek görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçta kelebek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı hareketlenmeler olabilir.

Rüyada saçta kelebek görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada saçında kelebek görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada birinin kelebek olduğunu görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, maddi imkânlarının artacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına tabir olunur.

Rüyada rengarenk kelebek görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelebeği görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada büyük beyaz kelebek görmek mallarının ve kazancının çoğalacağına, beklenen mirasın alınacağına, hasretlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada kara kelebek görmek makam sahibi olacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve kelebek girdiğini görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments