Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek böceği görmek

Rüyada kelebek böceği görmek

Rüyada kelebek böceği görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebek böceği gördüyseniz:

  • Belli öneriler getirebilir veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Rüyada kelebek böceği görmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine delalet eder.

Rüyada mor kelebek görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, sorunların bu sayede aşılacağına işaret eder.

Rüyada odanın içinde kelebek görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, güzelliklerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek gibi uçmak sorun üstüne sorun yaşanacağına, işlerinin sarpa saracağına, yapılan hataların tekrarlanacağına inanılır.

Rüyada kelebek yutmak borçların ödeneceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine işarettir.

Rüyada bir sürü kelebek görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, parasının ve malının artacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kelebek öldürmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebek şeklinde yüzük görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments