Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kozada kelebek görmek

Rüyada kozada kelebek görmek

Rüyada kozada kelebek görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, rütbe edineceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, en yüksek makamlara oturacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, karlı işler alacağına rivayet eder.

Rüyada kozada kelebek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada kozadan çıkan kelebek görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kozadan kelebek çıktığını görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kozada kelebek görmek attığı adımların boşa gideceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına işaret eder.

Rüyada kelebek kozası görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebeğin kozadan çıktığını görmek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret eder.

Rüyada kelebek koza görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Rüyada ipek kozası görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet eder.

Rüyada koza görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments