Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek koza görmek

Rüyada kelebek koza görmek

Rüyada kelebek koza görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalettir.

Rüyada kelebek koza gördüyseniz:

  • Para açısından şans yüzünüze gülüyor.

Rüyada kozadan kelebek çıktığını görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada kelebeğin kozadan çıktığını görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine tabir olunur.

Rüyada kelebek koza görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek kozası görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, küslerin barışacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kozada kelebek görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada kozadan çıkan kelebek görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına inanılır.

Rüyada pamuk kozası görmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, doğruluğu bulacağına delalet eder.

Rüyada ipek böceği kozası görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments