Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kel cüce görmek

Rüyada kel cüce görmek

Rüyada kel cüce görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, borçların artacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, kısmetin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada kel cüce gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olun.

Rüyada kel cüce görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine işarettir.

Rüyada birini cüce olarak görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı cüce görmek yakında işlerinin aksayacağına, içinin rahatlayacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada cüce kadın görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada kadın cüce görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyü cüce görmek güzel ve önemli işler yapacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada anneyi cüce görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cüce sevgili görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments