Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik görmek

Rüyada keklik görmek

Rüyada keklik görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, birçok iş kapısının açılacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada keklik gördüyseniz:

  • Çok fazla abur cubur tüketme eğilimindesiniz.

Rüyada mavi keklik görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına delalet etmektedir.

Rüyada keklik kovalamak şansının kendisinden yana olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, kazancı arttıracağına yorulur.

Rüyada evde keklik görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işarettir.

Rüyada keklik kesmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına tabir olunur.

Rüyada keklik yakalamak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, dualarının gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş keklik görmek eşiyle bahtiyar olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına inanılır.

Rüyada keklik almak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada keklik görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments