Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakallı kek görmek

Rüyada portakallı kek görmek

Rüyada portakallı kek görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, ölümcül hastalıklara işaret, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada portakallı kek gördüyseniz:

  • Kaldırılması zor yükler ya da karşılıksız bırakmakta zorlanabileceğiniz tepkiler söz konusu olabilir.

Rüyada portakallı kek görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada börek kek yemek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına delalettir.

Rüyada kek börek görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına inanılır.

Rüyada cevizli kek yapmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir tepsi kek görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada bayat kek görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada çilekli kek görmek yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada ekmek kek görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments