Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fındıklı kek yemek

Rüyada fındıklı kek yemek

Rüyada fındıklı kek yemek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada fındıklı kek yemek gördüyseniz:

  • Çevrenizi daha konforlu hale getirme olasılığını doğru kullanın.

Rüyada fındıklı kek yemek iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, iyi hissedeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada fındıklı kek görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada kek kurabiye yemek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çekilen hasretin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı kek yemek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, zararını tamamen kapatacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kek yemek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, evlenme yolunda adım atacağına yorulur.

Rüyada çikolatalı kek yemek görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına işaret eder.

Rüyada tatlı kek yemek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada börek kek yemek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments