Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limonlu kek görmek

Rüyada limonlu kek görmek

Rüyada limonlu kek görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, imkanlarının genişleyeceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada limonlu kek gördüyseniz:

  • Bir taraftan bazı konularda yanıtlar beklerken bir taraftan da harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada limonlu kek yemek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine inanılır.

Rüyada limonlu kek yapmak rızkının çoğalacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada limonlu kek görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada kek yapan birini görmek kariyer sahibi olacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada ıslak kek yemek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada börek kek yemek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kek yemek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, saygın bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kek yapıp yemek neşenin yerine geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments