Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek kesmek

Rüyada kek kesmek

Rüyada kek kesmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, gelişeceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kek kesmek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da kaonularda fikirleriniz tamamen değişebilir.

Rüyada kek kesmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, kimseyle konuşmayacağına delalettir.

Rüyada börek kek görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada yanmış kek görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada börek kek yemek kısmet alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına alamet eder.

Rüyada tepside kek görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine yorulur.

Rüyada pişmiş kek görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işarettir.

Rüyada pasta ve kek görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çilekli kek görmek tüm dileklerin tutacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments