Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek yakmak

Rüyada kek yakmak

Rüyada kek yakmak iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, insanların alım gücünün azalacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, bir anda yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kek yakmak gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamayın.

Rüyada kek yakmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada fırında kek görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada elmalı kek görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada bir tepsi kek görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada beyaz kek yemek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, yeni fırsatlar sunulacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada limonlu kek yapmak işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kek kurabiye yemek söylediklerinin çıkacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret eder.

Rüyada kek hamuru yoğurmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kazalardan, belalardan korunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments