Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada börek kek görmek

Rüyada börek kek görmek

Rüyada börek kek görmek borç ödemeye, kafasına göre birini bulacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada börek kek gördüyseniz:

  • Sürprizlere açıksınız.

Rüyada börek kek görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına yorulur.

Rüyada pasta börek kek görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kekler börekler görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kek börek yapmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kek börek yemek dileklerin kabul olacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, dua alacağına delalettir.

Rüyada börek kek yemek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kek börek görmek işlerin aksayacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kek karıştırmak problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments