Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefenli bebek görmek

Rüyada kefenli bebek görmek

Rüyada kefenli bebek görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, lüks şekilde yaşayacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kefenli bebek gördüyseniz:

  • Köprüler kurmaya çalışırken karşı tarafı daha da soğutma riskiniz var.

Rüyada kefenli bebek görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kefene sarılı bebek görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada bebek kefeni görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kefene bebek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kefen içinde bebek görmek ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği kefende görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefende bebek görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yani babasına benzeyeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments