Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefen giymiş birini görmek

Rüyada kefen giymiş birini görmek

Rüyada kefen giymiş birini görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalettir.

Rüyada kefen giymiş birini gördüyseniz:

  • Belli konular adeta donup kalmış izlenimi verse de, yakında bir hareketlilik yaşanabilir.

Rüyada kefenlenmiş kadın görmek refah düzeyinin yükseleceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefene sarılı insan görmek haneye dertlerin gireceğine , sorunların çözüm bulacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini tekrar kefenli görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, hobilerine eğileceğine alamet eder.

Rüyada kefenli görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, dileklerinin de kabul olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü kefensiz görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, maddi imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşayan birini kefenli görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına işarettir.

Rüyada kefende insan görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyi kefende görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments