Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi kurtardığını görmek

Rüyada kediyi kurtardığını görmek

Rüyada kediyi kurtardığını görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kediyi kurtardığını gördüyseniz:

  • İş hayatınıza katkısı olabilecek belli yerleri ya da bölgeleri ziyaret etme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada yanan kediyi kurtarmak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada civcivi kediden kurtarmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada kediyi kurtardığını görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuşu kediden kurtarmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına işaret eder.

Rüyada kediyi ölümden kurtarmak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin hayatını kurtarmak herkesin yardımına koşacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, doyasıya hasret gidereceğine işaret eder.

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak gelmek istediği noktalara geleceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kediyi köpekten kurtarmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, hayırlı adımlar atacağına, lüks, konfor içinde olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments