Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi köpekten kurtarmak

Rüyada kediyi köpekten kurtarmak

Rüyada kediyi köpekten kurtarmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yaptığı hataları düzelteceğine inanılır.

Rüyada kediyi köpekten kurtarmak gördüyseniz:

  • İkili ilşkilerine dikkat etmelisin.

Rüyada kediyi köpekten kurtarmak sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kedi kurtardığını görmek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kedileri kurtarmak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusunu kurtarmak doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına tabir olunur.

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada yavru kedi kurtarmak yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi kurtarmak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuşu kediden kurtarmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments