Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan kediyi kurtarmak

Rüyada yanan kediyi kurtarmak

Rüyada yanan kediyi kurtarmak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, bir süre zorluk çekeceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan kediyi kurtarmak gördüyseniz:

  • İş bağlantılarınızı ya da bazı anlaşmaları genişletmenizi sağlayacak toplantılara katılabilirsiniz.

Rüyada yanan kediyi kurtarmak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine tabir olunur.

Rüyada yanan insanı kurtarmak çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada yanan birini kurtarmak yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan evden birini kurtarmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine yorulur.

Rüyada kediyi yanarken görmek iyi şartlara kavuşacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına delalet eder.

Rüyada yanan kedi görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kediyi ölümden kurtarmak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına rivayet eder.

Rüyada kedi kurtardığını görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments