Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin hayatını kurtarmak

Rüyada kedinin hayatını kurtarmak

Rüyada kedinin hayatını kurtarmak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada kedinin hayatını kurtarmak gördüyseniz:

  • Her şeyi herkese ilan etmeden önce, doğruları paylaşmak için doğru zamanı bekleyerek harekete geçmekte fayda var.

Rüyada kedinin hayatını kurtarmak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir insanın hayatını kurtarmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin hayatını kurtarmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine inanılır.

Rüyada başkasının hayatını kurtarmak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, hoşluk içinde olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının hayatını kurtarmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun hayatını kurtarmak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek hayatı kurtarmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine delalet eder.

Rüyada bir kişinin hayatını kurtarmak yeni bir alışkanlık edinileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, azalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments