Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cama taş atmak

Rüyada cama taş atmak

Rüyada cama taş atmak sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada cama taş atmak gördüyseniz:

  • Ortaklık veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda dikatli ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada cama taş atmak sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada camdan kedi atmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına rivayet eder.

Rüyada kendini camdan atmak yapılan her işte hayır duası alınacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camdan adam atmak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, sorunların günden güne azalacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalet eder.

Rüyada yılanı camdan atmak asosyal bir insan haline geleceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada bebeği camdan atmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada cam bardak atmak makamını kaybedeceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işarettir.

Rüyada camdan birini atmak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments