Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi camdan atmak

Rüyada kedi camdan atmak

Rüyada kedi camdan atmak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına tabir olunur.

Rüyada kedi camdan atmak gördüyseniz:

  • Aslında yapamayacağınız ya da altından kalkamayacağınız konularda bazı kişilere bazı sözler verdiyseniz, ayaklarınızın yerine basmasında fayda var.

Rüyada camdan kedi atmak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kediyi camdan atmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi camdan atmak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kendini camdan atmak elindekileri de kaptıracağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada cam bardak atmak rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, tartışmaların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada camdan bardak atmak doğru yolu bulacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada bebeği camdan atmak çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını camdan atmak keyiflerinin yerinde olacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments